Poslovne enote

Primož Hvala
Prodajni trener

Cesta dolomitskega odreda 52
1000 Ljubljana

Matjaž Kovačič
Prodajni trener

Kramarjeva ulica 13
2000 Maribor

Pogosto postavljena vprašanja

Preverite, če smo na vaše vprašanje že odgovorili

Prodajalce redno pošiljamo na izobraževanja, a izboljšav ni

Vsako znanje o prodaji je dragoceno. A ne šteje nič, če ga oseba ne zna aplicirati v prakso. Prav tako moramo biti pozorni na tako imenovan sindrom večnega študenta. Ko se nekdo nenehno zgolj izobražuje. Brez prave želje, da znanje spravi v prakso.

Naše podjetje ima kupce izključno v tujini, greste s svojimi strankami tudi v tujino?

Trdno verjamemo, da je znanje potrebno ne samo vnest v prakso, pač pa ga redno tudi preverjati. V kolikor se vaša praksa odvija izključno ali zgolj občasno v tujini, je naša naloga, da vam pomagamo pri doseganju želenih ciljev. Zato spremljamo ekipe tudi v tujini. Tako smo bili že v vseh za slovenska podjetja ključnih državah.
Je pa potrebno poudariti, da je pred tem potrebno skleniti dogovor o financiranju poti v tujino.

Koliko časa traja tak projekt

Narava naših projektov je, da ne forsiramo visoke intenzivnosti učenja, pač pa skozi čas uvajamo spremembe v obnašanje ljudi. Zato naši projekti trajajo od pol leta naprej. Kak projekt je trajal tudi leto in pol. A se v resnici nikoli ne konča, saj s strankami razvijemo tesen odnos in tudi naslednja leta poskrbimo za vsaj dva srečanja na leto. S ciljem motivacije ekipe in/ali uvajanja novih članov ekipe.

Imam kakšno garancijo na zadovoljstvo?

Naše glavno merilo sodelovanja ni zadovoljstvo, saj se skozi neposredno implementacijo sprememb pogosto zgodi, da so posamezniki, ki so deležni sprememb, nezadovoljni. Naš cilj so merljivi rezultati, ki jih postavimo pred začetkom sodelovanja. Ali so stranke z nami na koncu zadovoljne? Vsakoletni ponovni treningi in dolgoročno sodelovanje sta naš dokaz, da so.

Mi lahko pošljete ponudbo?

V opisu metodologije lahko zasledite, da ponudba ni prvi korak za začetek sodelovanja. Prvi korak je srečanje in osebni pogovor. Skozi analizo prodajne ekipe v hiši ali na terenu (vaša odločitev) dobimo potreben uvid v delovanje ekipe. Šele nato lahko z zagotovostjo pripravimo načrt usposabljanja. Šele takrat sledijo ponudbe. Vam pa z veseljem pomagamo potrošit HR buudget, če je to vaš edini cilj.

To si želim za svojo ekipo, a nisem odločevalec

Veseli smo, da ste zaznali priložnost za izboljšave vaše ekipe z našo pomočjo. Vaš korak do našega sodelovanja je organizacija srečanja z vašim odločevalcem. Dogovorite termin in vam pomagamo idejo prodati.

Pošljite nam vprašanje