Flip book element

Sejemski dan

500,00  brez DDV

Smo ponudbo za sejemske nastope izdali prepozno in vseglih želite pomoč? Morda pa ste že speljali vse ostalo in bi potrebovali še kak dodaten dan prodajnega strokovnjaka ob sebi na sejmu?
Za vas smo v ponudbo dodali tudi posamezni dan na sejmu.
Ponudba zajema 1 dan enega prodajnega strokovnajka na kateremkoli* sejmu.

Kategorija: Oznake: , ,
Beri dalje

Brezplačni posvet

500,00  0,00  brez DDV

Povsem razumemo, če še ne veste, za kateri paket se bi odločili. V ta nemn vam podarjamo posvet s strokovnjakom, ki je za podobne izzive že pripravil druga podjetja.
Osebno bo spoznal vašo situacijo in želje in predstavil naše aktivnost. Skupaj pa bosta lahko uskladila pričakovanja ter se dogovorila o načinu in obsegu sodelovanja.

Kategorija: Oznake: , , ,
Beri dalje

Sejemski nastop Intense

16.000,00  brez DDV

Namen paketa “Sejemski nastop Intense” je polletna priprava tako komunikacije, strank, podjetja kot ekipe za določen mednarodni sejem.

Namenjen je podjetjem, ki se sejmov ne udeležujejo zaradi zabave, pač pa želijo iz sejma izvleči maksimum. Na sejme sicer že hodijo, a želijo dvigniti izplen in ga uproabiti kot vzvod za nadaljnje poslovanje.

V sklopu srečanj bo podejtje dobilo detaljno analizo trenutnega dela in oseb, ki bodo na sejmu. Nato bo v skladu z ugotovitvami pripravljen obseg srečanj, na katerih bomo izboljšali pomanjkljivosti tako v ekipi kot v procesih. Ob tem se bo pripravila in izvajala pol letna načrtna komunikacija tako z obstoječimi kot potencialnimi strankami s ciljem gradnje ugleda in motivacije le-teh za obisk sejemskega prostora. Dodatni treningi vodje in ekipe pa bodo speljani v skladu z ugotovljenimi manjki in prednostmi vsakega posameznika.

Več informacij o vsebini srečanj pa najdete v dodatnem opisu.

Kategorija: Oznake: , , ,
Beri dalje

Sejemski nastop Basic

9.000,00  brez DDV

Namen paketa “Sejemski nastop Basic” je priprava prodajne ekipe na sejemski nastop.

Namenjen je podjetjem, ki vedo, da potrebujejo nastop na sejmu, vedo na kateri sejem želijo, a ne vedo natančno, kako to speljati, kaj na sejmu komunicirati, kdo naj to spelje in kako bo sposoben to speljati.

V sklopu srečanj bo podjetje dobilo tako natnačne cilje, sporočila in navodila kot usposobljeno ekipo in vodjo ekipe, da bo zastavljene cilje tudi dosegla.

Več informacij o vsebini srečanj pa najdete v dodatnem opisu.

Kategorija: Oznake: , ,
Beri dalje

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.