Primož
Hvala

Prodajni trener in coach

Pri svetovalnem delu kombinira znanja/izkušnje s treh področji – trženje, prodaja in HR. V zadnjem obdobju je poudarek na prodajnem managementu in prodajnih pristopih/tehnikah.

Vsebinska področja njegovih projektov so povečevanje prodajne učinkovitosti, implementacija prodajnih sprememb v prodajno mrežo, coaching vodjem prodaje in vodjem prodajnih ekip, evaluacija in razvoj vodstvenega ali prodajnega potenciala posameznikov, trening prodajalcev na terenu… Kot trener izvaja projekte tudi za Linea Diorecta.

Na Cotrugli Business School predava Sales Management na klasičnem in executive MBA programih v Zagrebu, Beogradu in Sofiji. Na Ekonomski fakulteti je asistent pri predmetu Prodajni management.

Je programski vodja naslednjih konferenc v Sloveniji in regiji – vseh 11ih prodajnih konferenc Sales Summit, 10ih konferenc Prodaja in marketing na policah, Marketing Summit Belgrade in Marketing Summit Sarajevo, 20. Slovenske marketinške konference.

Matjaž
Kovačič

Prodajni trener in coach

Mož, oče dvema, bivši igralec prve slovenske odbojkarske lige, prihajam iz gospodarstva, 7 let v svetovalnem poslu, prokurist SMI d.o.o.


Čeprav sem diplomiral na EPF na smeri Splošna ekonomija, in sicer iz analitične vede Ekonometrija, je bila moja profesionalna pot zmeraj povezana s prodajo. Po diplomi sem se kot veliko mojih vrstnikov soočil s težavo na trgu dela. Dela v analitični službi nisem dobil, dobil pa sem ga v prodaji. Tako sem bil že kmalu primoran zbuditi prodajalca v sebi. Ta transformacija je izhodišče za mojo prvo knjigo.


V sklopu metodologije Trainingbyselling treniram prodajalce in vodje v podjetjih. In to na terenu, saj kot športnik vem, da se veščin ne da naučiti v predavalnici, pač pa trenirati v praksi.

Denis
Hilčer

Prodajni trener in coach

Deluje v naslednjih vlogah: trener in coach, svetovalec za področje prodaje in organizacijskega razvoja, NLP Mojster praktik in NLP Coach praktik ter organizacijaska transakcijska analiza (DTA).

Njegove izkušnje lahko strnemo v 16 let dela v prodaji in s prodajo povezanih področjih v različnih podjetjih, poznavanju različnih vlog, od prodajalca do direktorja podjetja. Kot svetovalec, trener in coach deluje že 8 let in je skupaj izvedel več kot 1000 ur coachingov in mentoriranja.